scooter met een anti-diefstal mechanisme

  Eduard van der Schilden     23/10/2014     Reacties (0)

Anti-diefstal mechanisme bij contactslot van scooter. Daar heb ik nooit aandacht aan besteed maar verdorie dat werkt goed.

Laten we het zo zeggen, uiteindelijk is elk anti-diefstal systeem te breken maar dit systeem werkt prima. Waarom niet elke scooter ermee is uitgerust is een raadsel. We zien de scooters die dit systeem hebben minder gestolen worden.

Hoe werkt zo een anti-diefstal mechanisme bij een contactslot van een scooter?

Ik heb dus nog even niet een goede naam ervoor verzonnen maar anti-diefstal mechanisme bij een contactslot van een scooter dekt de lading.

Via een pin kan een plaat voor het contactslot geschoven worden. Deze plaat kan niet via de pin weer terug geschoven worden, alleen met de achterkant van de sleutel. 

Bekijk de video hieronder, veelal werkt het op deze manier.


Welke scooters hebben dit systeem?


Nou onder andere de BTC Milano, filmpje hierboven is van een Milano, BTC Riva, IVA Lux50, BTC Riva II, Sym Mio.....
Ik had nooit echt aan het voordeel van dit systeem gedacht totdat laatst een klant vroeg of zijn Vespa Primavera ook uitgerust kon worden met zo een plaatje. De Primavera was al 2x bijna gestolen met 2x een kapot contactslot als gevolg. Hiervoor had hij een BTC Riva....

Mocht je vragen hebben over bovenstaande mail me op evanderschilden@gmail.com of info@scooterking.nl

Groetjes

Eduard van der Schilden 

Lees meer

scooterking Amsterdam verhuisd naar de Danzigerbocht 31A

  Eduard van der Schilden     01/09/2014     Reacties (0)

scooterking Amsterdam is verhuisd naar de Danzigerbocht


Per 1 september 2014 zal scooterking Amsterdam vanuit een locatie werken namelijk op de Danzigerbocht 31A. Vanaf het oude adres, Westerdoksdijk 527, is dit maar 5 minuten rijden. De Danzigerbocht ligt bij de Houthavens achter de Spaarndammerbuurt.

Op dit moment zijn we telefonisch slecht te bereiken, binnenkort zal dit opgelost zijn. Je kunt ons het beste bereiken op info@scooterking.nl

Ons nieuwe adres is

scooterking Amsterdam
Danzigerbocht 31A
1013 AM AMSTERDAM

Eduard

Lees meer

Nieuwe scooter: De BTC Riva II

  Eduard van der Schilden     21/03/2014     Reacties (0)

BTC lanceert de Riva II

Sinds vorige week hebben we de nieuwe BTC Riva II in onze showroom staan. De Riva II wordt gepresenteerd als de opvolger van de Riva die sinds dit jaar geen deel meer uitmaakt van de selectie scooters van BTC.

En is het een opvolger? De BTC Riva was een verkooptopper doordat het model er goed uit zag, de prijs scherp was en qua grote iedereen er goed mee uit de weg kon komen. 
De BTC Riva II ziet er fantastisch uit, heeft een nog scherpere prijsstelling maar is iets kleiner. We beschouwen de scooter dan ook als kleine scooter alhoewel je een passagier redelijk makkelijk kan meenemen.


Uitstraling van de scooter

De scooter ziet er fantastisch uit? Smaken verschillen natuurlijk maar ik vind van wel! De voorkant heeft een mooie lijn met een smalle grill en strak gevormde led knipperlichten. De koplamp heeft mooi helder glas waarbij de kappen strak om het stuur geplaatst zijn en de zijkappen lopen rond naar achteren samenkomend in het ronde achterlicht. 

 


Gebruiksgemak

Praktisch heeft de scooter een 2 persoons zadel met genoeg ruimte om slot en regenkleding mee te nemen, maar te weinig voor een helm. Daarnaast is er een robuuste beugel waaraan de passagier zicht vast kan houden en stepjes om zijn voeten te plaatsen. Verder is de treeplaat vlak zodat een boodschappentas gemakkelijk geplaatst kan worden.


Welke kleuren?

De BTC Riva II wordt geleverd in de kleuren glanszwart, glanswit met een zwarte grille, donkerblauw en matzwart.Wat vind jij van de scooter? Laat me het weten.

Eduard
mede-oprichter scooterking

Author: Eduard van der Schilden
evanderschilden@gmail.com

ps wij leveren de scooter vanaf € 1025,- klik hier voor meer info


Eduard van der Schilden  

Lees meer

Het is een slot voor scooters en geeft geluid..rara

  Eduard van der Schilden     04/03/2014     Reacties (0)

Een schijfremslot met alarm natuurlijk. Zo wordt het wel heel lastig om jouw scooter te stelen.

Dit slot is een goed alternatief voor een scooteralarm of een goede upgrade ten opzichte van een "gewoon" schijfremslot. Het werkt door het slot te bevestigen op de schijf. Het alarm activeert zich vanzelf.

Het slot wordt geleverd met batterijen en 2 sleutels. Daarnaast is het gemaakt van gehard staal en waterdicht.
Het alarm levert een kabaal van 110DB. En dat is een behoorlijk kabaal kan ik je zeggen.

Dit slot leveren we al voor maar € 34.95. Klik hier om naar de webshop te gaan.

Bekijk onderstaande video voor de werking en om het alarm te beluisteren.


 

Bedankt voor het lezen. Mocht je vragen of opmerkingen hebben laat het ons weten.

Groetjes


Eduard
mede-oprichter scooterking

Author: Eduard van der Schilden
evanderschilden@gmail.comEduard van der Schilden  

Lees meer

Onze webwinkel begint eindelijk eens wat te worden

  Eduard van der Schilden     04/03/2014     Reacties (0)

De laatste jaren heeft scooterkingonlinewinkel.nl niet de aandacht gekregen die het eigenlijk had moeten krijgen..... maar we brengen daar verandering in. 

Meer scooter accessoires.
Onze aandacht ging vooral naar www.scooterking.eu. Maar deze winter zijn we begonnen met het veranderen van de layout, artikelen verwijderen die we niet meer hebben. Maar vooral meer artikelen plaatsen. Nieuwe scooterhelmen, nieuwe scootersloten, nieuwe scooterkleding maar ook scooteracculaders en scootersierbeugelsets . Er is zoveel te leveren. De webwinkel was voorheen erg gevuld met onderdelen van de scooters die wij tot een aantal jaren terug importeerden maar aangezien ons bedrijf niet meer importeerd is de nadruk op deze artikelen minder geworden. Daarom meer accessoires. 

Levering en service.
Daarnaast hebben we nagedacht hoe we de scooter accessoires willen leveren. Onze stijl is om zoveel mogelijk service te kunnen verlenen tegen scherpe prijzen. En we denken uitstekende leveringsvoorwaarden gevonden te hebben. In de komende twee weken zullen we de nieuwe wijze van leveren bekend maken.

Work in progress
Op dit moment zijn we nog druk bezig de webwinkel te vullen, prijzen te bepalen en de layout te maken. Waarschijnlijk blijft het een doorgaand proces alleen nu zijn we nog niet waar we willen zijn. Via dit blog hou ik je op de hoogte hoe onze service gaat worden en welke nieuwe producten er komen.
Mocht je in de tussentijd vragen of opmerking hebben stuur die graag naar info@scooterking.nl.

Alvast bedankt voor het lezen en tot volgende week.
scooterking

Eduard


Author:Eduard van der Schilden
>evanderschilden@gmail.comEduard van der Schilden  

Lees meer